Amsterdamse Cantorij De Amsterdamse Cantorij is opgericht in 1959 en staat sinds 2002 onder leiding van Felix. Het koor richt zich op een gevarieerd repertoire, waarbij werken uit alle stijlperioden aan bod komen: oude muziek, maar ook romantische en hedendaagse composities.
De Cantorij streeft ernaar elk seizoen drie programma’s uit te brengen. A-capellaconcerten worden afgewisseld met grotere producties, zoals eerder dit jaar een geënsceneerde versie van Bachs Johannes Passion in samenwerking met de IJ-Salon.
De Amsterdamse Cantorij is een kamerkoor van zo’n 28 ervaren zangers en repeteert iedere maandag-avond. Voor meer informatie: www.amsterdamsecantorij.nl
Doulce Memoire Doulce Memoire is een Haarlems kamerkoor met 26 enthousiaste geschoolde zangers. Doulce Memoire is opgericht in 1972. Het koor zingt bijzondere en mooie koorwerken uit alle mogelijke stijlperiodes, vaak a capella, soms met klein instrumentarium, soms met ( groot) orkest.
Dirigent Felix van den Hombergh staat garant voor interessante programmeringen en muzikale leiding op hoog niveau. De leden van Doulce Memoire hebben allen zangles ( gehad), zijn ambitieus en we zijn samen ook een gezellig koor.
Doulce Memoire heeft meestal twee projecten per kalenderjaar met ieder twee concerten op verschillende locaties. Daarnaast geeft het eens per twee jaar een zogenaamd Duinconcert. Voor meer informatie: www.doulcememoire.nl.
Coro Encanto Coro Encanto is een gemengd koor o.l.v. Felix van den Hombergh, dat zich van origine richt op de uitvoering van Latijns-Amerikaanse en Spaanse muziek, maar steeds vaker muzikale uitstapjes maakt. Coro Encanto is in 1988 opgericht en sinds 2007 is Felix de vaste dirigent.
Het repertoire van Coro Encanto varieert van gearrangeerde traditionele volksmuziek en oude muziek tot hedendaagse en klassieke composities. Het koor zingt vier- tot achtstemmig en voornamelijk a capella, maar regelmatig ook met instrumentale begeleiding.
Coro Encanto bestaat uit gemiddeld twintig enthousiaste ervaren zangers en repeteert elke donderdagavond in Amsterdam. Voor meer informatie: www.coroencanto.nl.
Projectkoor023 Projectkoor 023 is een projectkoor voor ervaren koorzangers uit Haarlem en omgeving. Doel is onbekende koormuziek ten gehore te brengen. Sinds de oprichting in 2006 heeft onder de vlag van dit projectkoor iedere winter een editie plaatsgevonden, met telkens volkomen verschillende programma's en een niewe samenstelling van zangers. Deze diversiteit blijkt wel uit de lange ijst componisten die in de afgelopen 10 jaar zijn "uitgeprobeerd":  Jennefelt, Boyd, Whitacre, Tormis,  Elgar, Brumel, Manneke, Vardapet, Paliashvili, Sulkhanishvili, Matchavariani, Sviridov, Sjostakovitsj, Valls, Haycomplaynt, Davy, Fayrfax, Gesualdo, Hindemith...
De projecten starten op in november, met een intensieve januari en februari, waarna dat jaar wordt afgesloten met een aantal concerten. Voor meer informatie: www.projectkoor023.nl

Fenix FeniX Fenix is een enthousiast Amsterdams koor van ongeveer veertig gemotiveerde zangers met verschillende leeftijden en ervaring.
Felix van den Hombergh heeft zomer 2016 het koor van Benjamin Bakker overgenomen, die het op zijn beurt in 2013 overnam van Jeroen Spitteler.
Het repertoire bestaat uit uitdagend modern-klassiek en hedendaags, afgewisseld met oude muziek; meestal a capella, soms met begeleiding. Twee keer per jaar voert Fenix thematisch of anderszins samenhangende programma's uit op mooie locaties in de Amsterdamse binnenstad. Om de paar jaar organiseren wij een koorreis, meestal in samenwerking met een buitenlands koor. Zo had Fenix dit voorjaar een succesvol uitwisselingsproject met een koor uit Catania (Sicilië). Voor meer informatie: www.koorfenix.nl.